geschiedenis

3 Generaties

Het begon allemaal in 1919: net na de oorlog kocht kleermaker Jaap van Westen (de opa van huidige eigenaar Pim van Westen) een pandje. Daar verkocht hij samen met zijn vrouw de kostuums die hij zelf maakte. Daarbij verkochten ze herenmodeaccessoires, zoals handschoenen, hoeden en wandelstokken. 
Jaap van Westen werd vader van een zoon en vier dochters. Zijn zoon Piet heeft uiteindelijk de winkel overgenomen. Piet werd vader van zeven kinderen. Twee van zijn drie zoons hebben zijn winkel later in de jaren ’80 overgenomen: Pim en Jaap van Westen. 

Verbouwing

Zij hebben de winkel tussentijds vaak intern verbouwd en in 2007 compleet laten slopen. Doordat een aantal panden eromheen ook door familie van Westen was gekocht, hadden ze nu veel extra ruimte om een groot pand te bouwen. Binnen een jaar werd de nieuwe winkel gerealiseerd. Een moderne, nieuwe winkel was geboren. Maar ondanks het feit dat de complete zaak tot op de bodem gesloopt geweest is, bleef de unieke Van Westen-identiteit altijd bestaan. 

Van Westen-DNA

In het Van Westen-DNA zit een uitstekend gevoel voor mode, maar ook voor ondernemen. Van Westen is een stijlvolle herenmodezaak die Zuid-Beveland, maar ook Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Tholen en Zeeuws-Vlaanderen al bijna een eeuw van de beste mannenmode voorziet. Bij Van Westen ben je altijd welkom en krijg je persoonlijk advies. Een team van enthousiaste, gepassioneerde specialisten in herenmode staat altijd voor je klaar.

Ontwerp & realisatie: Nilsson