de speciaalzaak voor herenmode in Goes

Van Westen in Goes is de meest toonaangevende herenmodezaak van Zeeland. Onze specialisten in mannenmode beschikken over een actueel aanbod in kostuums en casual mode. Van colberts tot T-shirts en van pantalon tot cargobroek, je vindt het bij Van Westen! Ook de bruidegom is hier aan het juiste adres, want we bieden een ruime collectie in trouwkostuums én we zijn gespecialiseerd in maatwerk. Het prachtige Italiaanse merk Paul & Shark staat bij ons in de spotlights, want we zijn niet voor niets de grootste dealer van Zuid-West Nederland. 

Mode Voor elke gelegenheid

Casual

Lekker het weekend in. Samen met Tommy Hilfiger, State of Art, Vanguard, a Fish named Fred, Mac, Tramarossa, Wellensteyn, Circle of Gentlemen of Van Gils

Citywear

Van een mooi pak of jasje maken wij een perfecte combinatie en letten daarbij scherp op een perfecte pasvorm. Wij zijn niet voor niets "de specialisten in mannenmode". Ook voor uw maatpak!

Wedding

Bruidegom, ga je trouwen? Zoek dan niet verder naar je perfecte trouwpak! Bij Van Westen ben je aan het juiste adres. Een grote collectie en zeer vakkundige hulp zijn de juiste ingrediënten.

www.vanwesten.nl

Ontwerp & realisatie: Nilsson