Goes modestad

Goes Modestad

Modehart van Zeeland, dat is waar Goes voor staat. Gezellig shoppen en daarna lekker uit eten in diverse knusse restaurants of even borrelen in een gezellig bruin café. In Goes is voor ieder wat wils. Van jong tot oud, iedereen is in de stad te vinden en kan zich er goed amuseren.
Het oude stadscentrum heeft een zeer ruim aanbod aan modezaken over het algemeen van hoog niveau.

Goes Modestad: Van Westen

Bij Van Westen Herenmode  zijn alle mannen aan het juiste adres. Hier is een ruime collectie casual mode van merken als Tommy Hilfiger, Vanguard, Gant en Paul & Shark aanwezig. Op de eerste verdieping is er een grote collectie geklede mode te vinden. Hierbij moet je denken aan colberts, pantalons, kostuums, trouwpakken en maatwerk. Als maatwerk worden natuurlijk hoofdzakelijk pakken aangeboden maar ook maat- overhemden, polo,s, pop-overs, broeken, jasjes en zelfs korte broeken zijn mogelijk. 

Goes Modestad: de Markt

Kom je op dinsdag of zaterdag naar Goes? Loop dan eens over de week-markt, hier worden allerlei lekkernijen aangeboden. Aan het einde van je shopdag is het een aanrader om op de Grote Markt iets te gaan drinken.

Goes Modestad: genieten in Zeeland

Geen zin om te winkelen? Ook dan kun je prima een dagje in de stad vertoeven.Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de oude haven of maak een ritje met de stoomtrein. Deze rijdt tussen Goes en Borssele en stopt ook bij de Vlindertuin in Kwadendamme. Wanneer je een dagje met kinderen in de Zeeuwse stad bent, is het ook een aanrader om het Ambachtscentrum en de speeltuin bij De Vierlinden te bezoeken.

Verder kun je voor een avondje uit naar Theater de Mythe of naar de Da Vinci bioscoop. Uiteraard zijn ook de monumenten in het centrum open voor bezichtiging.

Hierbij mag je het stadhuis op de Grote Markt niet overslaan.

Het is een perfecte stad voor een dag of weekend ontspanning. Voor jong en oud is er amusement.
Zin in een dagje uit? Kom naar Goes en sla Van Westen niet over! 

Ontwerp & realisatie: Nilsson