Goes modestad

Modehart van Zeeland, dat is waar Goes voor staat. Gezellig shoppen en daarna lekker uit eten in één van de gezellige restaurantjes of even borrelen in een bruin café. Genieten van een goede film in de bioscoop of je vrienden uitdagen op de bowlingbaan, in Goes is voor ieder wat wils. Shoppen doe je in het oude stadscentrum, want daar vind je diverse modezaken van hoog niveau, zodat jij stijlvol voor de dag komt! 

Goes Modestad: Van Westen

Bij Van Westen Herenmode zijn echt alle mannen aan het juiste adres. Je vindt hier een ruime collectie in casual mode van topmerken als Tommy Hilfiger, Vanguard en Paul & Shark. Op zoek naar een nette outfit? Ook voor colberts, overhemden en chino's kun je bij ons terecht. Kostuum nodig? Kom je trouwpak, feestpak, budgetpak of maatpak bij ons uitzoeken. Onze experts in mannenmode zijn gespecialiseerd in maatwerk. Denk bij maatwerk niet alleen aan kostuums, maar ook aan overhemden, polo's, pop-overs, broeken, jasjes en zelfs korte broeken zijn mogelijk.

Goes Modestad: de Markt

Kom je op dinsdag of zaterdag naar Goes? Loop dan eens over de weekmarkt, hier worden allerlei lekkernijen aangeboden. Aan het einde van je shopdag is het een aanrader om op de Grote Markt gezellig iets te gaan drinken.

Goes Modestad: genieten in Zeeland

Geen zin om te winkelen? Ook dan kun je prima een dagje in de stad vertoeven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de oude haven of maak een ritje met de stoomtrein. Deze rijdt tussen Goes en Borssele en stopt ook bij de Vlindertuin in Kwadendamme. Wanneer je een dagje met kinderen in de Zeeuwse stad bent, is het ook een aanrader om het Ambachtscentrum en de speeltuin bij De Vierlinden te bezoeken.

Verder kun je voor een avondje uit naar Theater de Mythe of naar de Da Vinci bioscoop. Uiteraard zijn ook de monumenten in het centrum open voor bezichtiging. Hierbij mag je het stadhuis op de Grote Markt niet overslaan. Goes is de ideale stad voor een dag of weekend ontspanning. Zin in een dagje uit? Kom naar Goes en sla Van Westen niet over! 

Ontwerp & realisatie: Nilsson