Maatwerk

Van Westen Maatwerk. Even uniek als uzelf.

Er zijn twee soorten pakken. Gewoon een pak wat functioneel doet wat het moet doen  of een custom made pak waarmee je je duidelijk onderscheidt. One of a kind maatpakken waarvan u zélf het design bepaalt. Het verschil zit niet in lawaaierige kleuren of drukke dessins. Wél in details. Zoals een stof die pure kwaliteit uitstraalt. Een verrassende voering. Een elegant stiksel, een bijzondere knoop, een mooie tint.

Bij Van Westen uit Goes stelt u een pak samen wat net zo uniek is als uzelf.

De pakken zijn op authentieke wijze gemaakt van de prachtigste Italiaanse stoffen en voorzien van talrijke subtiele details. Zoals een gsm zakje, subtiele after dinner split of handige coin pocket. De ambachtelijke constructie garandeert u optimaal draagcomfort. U voelt zich prettig en zelfverzekerd, en dat straalt u dan ook uit!

Onderscheid u ook van de massa. En onderstreep uw persoonlijkheid met een custom made pak van Van Westen. Voor business of een gelegenheid. Wij nodigen u van harte uit in onze winkel kennis te komen maken met deze unieke collectie.

wie het pak past...

Een groot voordeel van een maatkostuum aan laten meten, is dat je, als je op hetzelfde gewicht blijft, een nieuw pak of een extra broek of colbert kunt ontwerpen zonder opnieuw te hoeven passen en meten! Je ontwerpt al een pak vanaf € 499,-.

Heb jij zin om jouw eigen maatpak te komen ontwerpen?
Mail ons, bel 0113 – 270160 of loop de winkel aan de Lange Vorststraat 102 in Goes binnen om een afspraak te maken!

Wij nemen de tijd voor je

GOOD COFFEE

Als je jouw maatpak komt ontwerpen, staat er altijd een kopje koffie voor je klaar.

MAKE IT PERSONAL

Samen met een van onze specialisten maak je een keuze uit het ruime aanbod stoffen, voeringen, knopen, stiksels, kraagvilt en knoopsgaten.

CUSTOM FIT

Samen bepaal je hoe strak het colbert moet worden en hoe lang de pantalon moet zijn.

Ontwerp & realisatie: Nilsson