Maatwerk

Er zijn twee soorten pakken: een alledaags pak dat je kunt dragen wanneer de gelegenheid daarom vraagt en een custom made pak dat onderscheidend is en precies past. Het verschil zit niet in heftige kleuren en drukke printjes, maar juist in de unieke en stijlvolle details.

Maatwerk: een pak dat precies bij jou past

Als je kiest voor maatwerk, kies je voor een pak dat perfect bij jou past. Ga voor de details die matchen met jouw persoonlijkheid en kies voor een stof van zeer hoge kwaliteit, een verrassende voering, een bijzonder borduursel in de kraag, knopen in jouw favoriete kleur en een stiksel dat precies bij de rest van de uitstraling past.

Maatwerk: Italiaanse klasse

Alle maatpakken worden vervaardigd uit prachtige Italiaanse stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt jouw pak personaliseren met diverse unieke details, waaronder een gsm-zakje, een subtiele after-dinner-split of een handige coin-pocket. Ook de pasvorm en de plaatsing van de zakken worden door jou bepaald.

Maatwerk ingewikkeld? Bij Van Westen niet!

Vind je het lastig om zelf een pak samen te stellen? Bij Van Westen staat een team aan maatwerkspecialisten klaar om samen met jou het perfecte pak te ontwerpen. Zij dragen niet alleen zorg voor de pasvorm, maar voorzien je graag van stijladvies. Maak nu een afspraak en kom langs om jouw unieke maatpak te ontwerpen!

wie het pak past...

Een groot voordeel van een maatkostuum aan laten meten, is dat je - wanneer je op hetzelfde gewicht blijft - een nieuw pak, colbert of een extra broek kunt ontwerpen zonder opnieuw te hoeven passen en meten! Je ontwerpt al een pak vanaf € 499,-.

Heb jij zin om jouw eigen maatpak te komen ontwerpen?
Mail ons, bel 0113 – 270160 of loop de winkel aan de Lange Vorststraat 102 in Goes binnen om een afspraak te maken!

Wij nemen de tijd voor je

GOOD COFFEE

Als je jouw maatpak komt ontwerpen, staat er altijd een kopje koffie voor je klaar.

MAKE IT PERSONAL

Samen met een van onze specialisten maak je een keuze uit het ruime aanbod stoffen, voeringen, knopen, stiksels, kraagvilt en knoopsgaten.

CUSTOM FIT

Samen bepaal je hoe strak het colbert moet worden en hoe lang de pantalon moet zijn.

Ontwerp & realisatie: Nilsson