Trouwpak

Dé specialist in trouwpakken van Zeeland!

Op zoek naar het perfecte trouwpak voor jullie trouwdag? Van Westen is dé specialist in trouwkostuums van Zeeland en omstreken. Met een ruime collectie van Immediate en eindeloze mogelijkheden met maatkostuums, vinden we samen altijd een kostuum dat bij jou past! 

 

Stijlvolle trouwpakken

Wordt jullie bruiloft klassiek, bohemian, modern of gaan jullie voor een kleurenthema? Waar je ook voor kiest, een stijlvol kostuum mag niet ontbreken. Ben je op zoek naar iets echt unieks? Denk dan eens aan een maatpak. Kies jouw eigen pasvorm, stof, garen, knopen en details. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Tips van de trouwspecialisten

Zes dagen per week staan onze trouwspecialisten klaar om jou te adviseren over de keuze voor de perfecte outfit voor jullie bruiloft. Met hun expertise voorzien ze je van de beste tips, zoals:

- Regel een tweede overhemd en een schoon, wit ondershirt, zodat je kunt omkleden en er weer perfect uit ziet voor het avondfeest.

- Combineer je trouwschoenen met een bijpassende riem om je outfit helemaal af te maken. 

- Neem een noodsetje mee op de grote dag: naald en draad, pepermuntjes, deodorant en een klein flesje van je favoriete parfum. Denk ook aan een zakdoekje voor de bruid (en neem er eentje extra mee... ;-) )

 

Geen tijd om langs te komen tijdens openingstijden? Maak een afspraak!

Heb je het druk en heb je geen tijd om te shoppen tijdens openingstijden? Maak dan een afspraak voor op vrijdagavond vanaf 19.00u tot hoe lang jij nodig hebt om jouw perfecte trouwkostuum te vinden of ontwerpen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson