Trouw-maatpak

Trouwen in een maatkostuum

Op je trouwdag wil je er natuurlijk geweldig uit zien. Uiteraard kun je kiezen voor een prachtig trouwkostuum uit onze collectie. Wil je er liever echt uniek uitzien? Kies dan voor een maatkostuum bij Van Westen.

Ontwerp je trouwkostuum

Ga voor jouw eigen stijl met een maatkostuum. Zo match je perfect met jouw bruid! Combineer je favoriete kleuren en steel de show! Kies voor een trouwkostuum op maat.

Trouwen op maat

Als je voor een trouwkostuum op maat kiest, bepalen we eerst je maat. Vanuit daar adviseren we je bij je keuze voor de stof. Deze stof combineer je met jouw favoriete voering. De basis van jouw trouwpak op maat is dan af.

Trouwkostuum op maat: de details

De basis van je trouwkostuum op maat wordt afgemaakt met de juiste details. Jij kiest de kleur voor de stiksels. Ook de knopen die erop komen kies jij. Maak het af met een stropdas of plastron en je bent klaar voor jullie grote dag!

Afspraak maken voor jouw trouwkostuum op maat?

Wil jij ook een trouwkostuum op maat? Bel of mail dan nu naar Van Westen! Maak een afspraak om jouw perfecte pak te ontwerpen. Tip: neem een stukje stof van de bruidsjurk mee zodat wij kunnen zorgen voor een perfecte match!

Ontwerp & realisatie: Nilsson