Studentenpak

Jong & Gekleed: Kostuums voor jongeren

Ben je uitgenodigd voor het schoolgala? Moet je voor het eerst een eindpresentatie houden voor je studie? Of heb je binnenkort een bruiloft? Allemaal momenten dat er van je verwacht wordt dat je in pak verschijnt. Maar als scholier of student zit je vaak krap bij kas en is het lastig om een duur pak aan te schaffen. Daarom kun je bij Van Westen terecht voor prijs én kwaliteit!

Kostuums voor jongeren: voor de kleinere portemonnee

Omdat je waarschijnlijk al genoeg uitgeeft aan collegegeld, bier, stappen en lekker eten, kun je bij Van Westen prima terecht voor een kostuum. Wij hebben een selectie kostuums waaruit je kunt kiezen. Deze kostuums zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. De selectie bevat kostuums van Van Gils, 7 Square, Club of Gents en meer. De kostuums zijn ook prachtig geprijsd: je hebt al een kostuum voor € 159,-

Kostuums voor jongeren: Hoe kies ik het juiste kostuum?

Hoe weet je of een pak goed past? Wij willen ervoor zorgen dat jij er perfect uit ziet en daarom staan we klaar om je te helpen. We adviseren je over de juiste maat en helpen je bij het combineren van verschillende overhemden bij je kostuum. Wil jij ook een mooi pak voor een mooie prijs? Kom dan naar de winkel of klik hier om een afspraak te maken!

Ontwerp & realisatie: Nilsson