Studentenpak

Moet je een presentatie geven voor school? Ben je uitgenodigd voor een bruiloft of het schoolgala? Bij dit soort gelegenheden kan worden verwacht dat je in pak verschijnt. Helaas zit je als student vaak krap bij kas en kan het lastig zijn om een mooi kostuum aan te schaffen. Van Westen vindt het belangrijk dat iedere man er op zijn best uit kan zien en daarom zijn er kostuums in alle prijsklassen.

Kostuums voor studenten met een klein budget

Waarschijnlijk ben je al genoeg geld kwijt aan huur, collegegeld, bier en feestjes en daarom kun je bij Van Westen terecht voor een mooi kostuum voor een kleine prijs. Bij ons kies je uit een selectie van kostuums van merken als Van Gils, 7 Square, Club of Gents en meer. Deze kostuums zijn van uitstekende kwaliteit en zijn scherp geprijsd: je hebt al een pak voor €179,-.

Studentenpak: hoe kies je de juiste pasvorm en stijl?

Ook als student wil je dat een pak perfect past. Onze specialisten in mannenmode helpen jou graag bij het uitkiezen van de juiste pasvorm. We adviseren je bij het kiezen van een stijl en combineren verschillende overhemden met jouw kostuum, zodat je het gemakkelijk naar meerdere gelegenheden kunt dragen. Wil jij een kostuum voor een mooie prijs? Kom naar de winkel of maak een afspraak!

Ontwerp & realisatie: Nilsson