Maatpak

Ga jij vaak stijlvol gekleed in een kostuum de deur uit? Kies dan eens voor een maatpak en ontwerp jouw unieke exemplaar. Onze specialisten in mannenmode helpen jou graag bij het uitkiezen van een stof die helemaal bij jou past. Ook de voering, stiksels, knopen en andere details kun je zelf bepalen. We adviseren je bij de keuze voor de juiste pasvorm en maken het kostuum voor jou op maat.

Maatpak van kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar een maatpak is de keuze voor kwaliteit erg belangrijk. Van Westen werkt uitsluitend met stoffen, voeringen en andere details van uitstekende kwaliteit. Om jouw kostuum precies naar jouw wensen te maken, adviseren onze maatwerkspecialisten je graag.

Maatpakken in alle soorten en maten

Heb jij een bijzondere maat en is het lastig om een goede pasvorm te vinden? Twijfel dan niet en kies voor een maatpak! Wij meten je op en helpen je met het kiezen van het juiste model. Jij kiest het design en de details. Wij doen de rest!

Ik wil een maatpak!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij ook voor de dag komen in een kostuum dat perfect past? Loop dan eens binnen in de winkel of maak een afspraak. Onze maatwerkspecialisten staan zes dagen per week voor je klaar. Heb je geen tijd binnen de reguliere openingstijden? Dan maken we graag een afspraak om jouw maatpak te ontwerpen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson