Businesspak

Stijlvol in een zakelijk pak

Draag je een pak naar je werk? Dan is het erg belangrijk dat dit een stijlvol, zakelijk pak is. Een eerste indruk maak je maar één keer en dus moet hij goed zijn. Kies voor een pak dat goed past en er stijlvol uitziet.

Hoe kies ik een zakelijk pak?

Vind je het lastig om te kiezen welk kostuum het beste bij jouw functie past? Dan helpen we je graag met een stijladvies. We hebben kennis over de zogenaamde dresscodes binnen verschillende branches en weten precies wat wel kan en wat niet. Hulp nodig? Maak een afspraak!

Moet ik per sé een zakelijk pak aan?

Dit hangt af van je functie. Wij kunnen je alles vertellen over de gewenste kleding voor jouw branche. In veel vakgebieden is het tegenwoordig ook heel normaal om een nette combinatie te dragen. Je kiest dan voor een overhemd met colbert en een nette broekerbij. Zo zie je er netjes uit met een casual twist!

Ik wil graag een zakelijk pak!

Enthousiast geworden? Kom dan eens langs in onze winkel of maak een afspraak. We staan zes dagen per week voor je klaar. Geen tijd tijdens openingstijden? Geen probleem, maak een afspraak voor 's avonds.

Ontwerp & realisatie: Nilsson