Zakelijk pak

Stijlvol in een zakelijk pak

Wordt van jou verwacht dat je in pak op je werk verschijnt? Dan is het erg belangrijk dat je een stijlvol, zakelijk pak draagt. Een eerste indruk maak je maar één keer en dus moet deze goed zijn. Let er bij het kiezen van een kostuum altijd op dat het goed past en er stijlvol uitziet.

Hoe kies ik een zakelijk pak?

Het kiezen van een zakelijk pak gaat gepaard met onderzoek naar kledingvoorschriften op jouw werk. Wordt het niet gewaardeerd als je in een licht gekleurd kostuum verschijnt? Zorg dan dat je kiest voor een donker pak. Vind je het lastig om dit zelf te bepalen? Wij staan graag voor je klaar met passend stijladvies. We hebben kennis over dresscodes binnen verschillende branches en weten precies wat wel kan en wat niet. Hulp nodig? Maak een afspraak!

Moet ik per sé een zakelijk pak aan?

Of je een zakelijk pak moet dragen hangt volledig af van jouw functie. Wij kunnen je alles vertellen over gewenste kleding binnen jouw branche. Tegenwoordig is het in veel sectoren ook heel normaal om een nette combinatie te dragen. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd met colbertje en een chino eronder. Inspiratie nodig? Lees hier meer over Smart Casual.

Op zoek naar een zakelijk pak?

Enthousiast geworden? Kom dan eens langs in onze winkel of maak een afspraak. We staan zes dagen per week voor je klaar. Geen tijd tijdens openingstijden? Geen probleem, maak een afspraak voor 's avonds.

Ontwerp & realisatie: Nilsson