Budgetpak

Budgetdeal

Elke man heeft weleens een kostuum nodig. Een pak hoort in je garderobe thuis. Maar wat nu als je bijna nooit een kostuum draagt? Of als je een kleine portemonnee hebt? Ga dan voor onzebudgetdeal!

Wat is de budgetdeal?

De budgetdeal houdt in dat je een kostuum koopt voor slechts €199,95. Deze kostuums zijn allemaal kwalitatief uitstekend. Dit doordat het pakken zijn die uit de reguliere collectie komen. De selectie kostuums voor deze mooie prijs is heel divers. De budgetdeal is ook uitstekend voor speciale gelegenheden met dresscodes.

Waarom bestaat de budgetdeal?

Van Westen vindt het belangrijk dat elke man de kans krijgt om er goed uit te zien. Omdat niet iedereen een flink budget heeft voor een prachtig pak, hebben wij de budgetdeal in het leven geroepen. Deze kostuums zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. We willen met de budgetdeal zorgen dat elke man er geweldig uitziet!

Wil jij ook een budgetdeal?

Ben je enthousiast geworden? Maak dan nu een afspraak om jouw kostuum uit te zoeken! Of loop gewoon binnen in de winkel, want we staan altijd voor je klaar. Bekijk hier ons adres en openingstijden. Tot snel!

Ontwerp & realisatie: Nilsson