Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Ben jij ondernemer? En wil jij ook dat jouw personeel er perfect uitziet? Dan ben je bij Van Westen aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk kleding leveren voor jouw personeel.

Wat voor bedrijfskleding heeft Van Westen?

Bij ons kun je terecht voor nette bedrijfskleding. Denk aan kostuums, maar ook aan colbertjes met een nette broek en uiteraard overhemden en stropdassen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het gehele personeel er piekfijn uit ziet. Ga voor klasse, kies voor uitstraling!

Bedrijfskleding op maat

Ben je op zoek naar bedrijfskleding die voor elke werknemer perfect past? Kies dan voor maatwerk. We kunnen maatkostuums maken in de stijl van uw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat de kleding bij iedereen goed past. Wij zorgen dat je personeel er perfect uit ziet, het is tenslotte jouw visitekaartje! Ook kunnen we jou natuurlijk aan een nieuwe, zakelijke look hebben. Interesse? Kijk dan even bij business kostuums!

Wil jij bedrijfskleding laten maken?

Ben je enthousiast geworden over bedrijfskleding? Neem dan contact op met de winkel om een afspraak te maken. Je kunt natuurlijk ook even vrijblijvend binnenlopen in de winkel. We helpen je graag!

Ontwerp & realisatie: Nilsson