Melik

Melik schoenen van hoge kwaliteit

Melik schoenen worden alleen gemaakt van Italiaans leder van hoge kwaliteit. De schoenen zijn stijlvol, hebben een hoog draagcomfort en zijn voorzien van de mooiste designs. Combineer een paar Meliks met een modieus pak om het helemaal af te maken. Ga je liever voor een smart casual look? Ook onder een chino of jeans stralen deze schoenen klasse uit.

Melik schoenen: handgeverfd en gefinisht

Melik is gespecialiseerd in het handverven en finishen van schoenen. Iedere schoen wordt met de hand geverfd, waardoor iedere schoen uniek is. Door de schoenen op deze manier te finishen, blijven ze mooi en gaan ze lang mee. Met Melik schoenen heb je pas echt iets bijzonders aan je voeten!

Melik schoenen voor bijzondere gelegenheden

Komt er een bijzondere gelegenheid aan, waarbij je een outfit nodig hebt die echt helemaal af is? Denk aan een bruiloft, feestje, bedrijfsevenement of -presentatie, waar je een perfecte eerste indruk wilt achterlaten. Melik schoenen zijn onderscheidend en verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. De schoenen worden gemaakt in maat 41 t/m maat 45.

Melik schoenen shoppen bij Van Westen?

Wil jij ook zo'n prachtig paar schoenen van Melik aan je garderobe toevoegen? Kom de collectie ontdekken in onze winkel. Bekijk de openingstijden of maak een afspraak met één van onze personal shoppers. 

Ontwerp & realisatie: Nilsson