Joop

JOOP: mode voor de moderne man

JOOP is een herenmerk met kleding die tegelijkertijd modieus, tijdloos en een beetje edgy kan zijn. De kleding is van uitstekende kwaliteit en wordt gemaakt van de mooiste stoffen. De onderscheidende designs zorgen voor een opvallende twist in jouw garderobe. Tijdloze items worden gecombineerd met fashionable details, waardoor je de kledingstukken gemakkelijk diverse seizoenen kunt dragen. 

JOOP: smart casual kleding

Met de collectie van JOOP kun je alle kanten op. Combineer de wat nettere items met elkaar om een wat chiquere, smart casual look te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een overhemd en combineer dit met één van de chino's. Colbertje erbij en je smart casual look is helemaal af!

JOOP: casual outfits

Ga je liever voor casual? Match dan een JOOP-shirt met een stoere jeans en trendy sneakers. Op koude dagen of 's avonds combineer je zo'n outfit gemakkelijk met een sportief vest van JOOP.

JOOP shoppen bij Van Westen

Benieuwd naar de collectie? De mooiste items van JOOP shop je bij Van Westen! Bekijk onze openingstijden en kom langs in de winkel. Geen tijd als we open zijn? Maar dan een afspraak voor op vrijdagavond.

Ontwerp & realisatie: Nilsson