Jacques Britt

Jacques Britt: het overhemdenmerk

Jacques Britt is hét overhemdenmerk voor mannen. Er is een ruime collectie in casual en geklede overhemden, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je past. De overhemden zijn gemaakt van kwalitatief uitstekende stoffen en hebben een luxe uitstraling.

Jacques Britt: nette overhemden

Heb je een net overhemd nodig voor bij je pak of colbert? Ontdek dan de collectie met nette overhemden van Jacques Britt. De overhemden zijn verkrijgbaar in drie verschillende pasvormen, waaronder Slim Fit (sterk getailleerd), Custom Fit (licht getailleerd) en Comfort Fit (niet getailleerd). Deze shirts zijn er in mooie effen kleuren, maar ook met stijlvolle dessins zoals een smal streepje, ruitjes of stipjes. 

Casual overhemden van Jacques Britt

Ook voor casual overhemden zit je met de nieuwe collectie van Jacques Britt goed. De overhemden zijn wat sportiever dan de nette variant en hebben een hoog draagcomfort. Tegelijkertijd is de uitstekende kwaliteit zichtbaar en voelbaar tijdens het dragen. Combineer de overhemden eenvoudig met stijlvolle items van onze andere merken

Jacques Britt shoppen bij Van Westen

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Jacques Britt? Dat geloven we graag! Kom langs in de winkel om de nieuwste items te bekijken! Check onze openingstijden of maak een afspraak met één van onze personal shoppers. 

Ontwerp & realisatie: Nilsson