Immediate

Pakken van het Nederlandse bedrijf Immediate zijn stijlvol, modieus en geschikt voor bijzondere gelegenheden. Als je op zoek bent naar een trouwpak ben je bij Immediate zéker aan het juiste adres! De collectie met kostuums van Immediate is indrukwekkend, chique en altijd trendy. 

De ontwerpers van Immediate

De ontwerpers van het Nederlandse merk Immediate zijn echte specialisten in herenmode. Zij hebben veel vakkennis en weten ieder seizoen weer een knap staaltje vakmanschap neer te zetten. Kostuums zijn perfect afgewerkt en de pasvorm is helemaal van nu. De ontwerpers weten precies wat speelt in de pakkenwereld en vormen daardoor een ijzersterk merk. Immediate werkt enkel met speciaal geselecteerde professionals samen. 

Trouwpakken van Immediate

Ben je op zoek naar een trouwpak? Kom dan zeker onze collectie met trouwpakken van Immediate passen! De trouwkostuums zijn trendy en chique en daarmee geschikt voor de hedendaagse bruidegom. De pakken zijn in diverse kleuren beschikbaar, zodat er altijd wel iets bij je past.

Immediate bij Van Westen

Nieuwsgierig geworden? Kom onze collectie van Immediate passen in de winkel! Zes dagen per week staat ons team van specialisten in herenmode voor je klaar. Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak.

Ontwerp & realisatie: Nilsson