Giorgio

Giorgio: schoenen met het beste van Nederland en Italië

Giorgio, schoenen met Nederlands comfort en Italiaanse looks. De comfortabel zittende schoenen hebben een goede kwaliteit en zijn gemaakt van werkelijk prachtig leer. De schoenzolen worden met in pek gedompeld draad vastgestikt, zodat deze extra stevig en waterdicht zijn. Het merk biedt een heel breed assortiment aan, zo is er keuze tussen klassieke en sportieve schoenen.

Handgemaakte Giorgio schoenen

De handgemaakte Giorgio schoenen zijn met de grootste zorg afgewerkt en hebben een prachtige belijning. Het gebruik van soepel leer met een uitmuntende kwaliteit maakt het mogelijk om het ultieme draagcomfort te ervaren. De uitgebreide collectie bevat keuze tussen veel verschillende en verrassende kleurencombinaties. Giorgio heeft echt een eigen stijl en daarom zijn deze schoenen tegenwoordig erg geliefd bij de modebewuste man.

Giorgio schoenen bij Van Westen

Je garderobe uitbreiden met een paar kekke Giorgio-schoenen? Dan ben je bij Van Westen in Goes aan het juiste adres! Bekijk onze openingstijden of maak een afspraak met één van onze personal shoppers. 

Ontwerp & realisatie: Nilsson