Eterna

Eterna: overhemden van topkwaliteit

Ben je op zoek naar comfortabele overhemden van topkwaliteit? Dan ben je bij Eterna aan het juiste adres. Met een ruim aanbod in effen gekleurde overhemden en shirts met een ruitjes- of streepjesdessin heeft Eterna voor iedere man een overhemd. Er zijn verschillende kraagtypes beschikbaar en veel overhemden hebben contrast in de boord. 

Eterna overhemden met een optimale pasvorm

Eterna overhemden hebben een optimale pasvorm, omdat ze in verschillende fits beschikbaar zijn. Zo kun je kiezen voor een slimfit of regular fit in combinatie met de gewenste mouwlengte, waardoor je mouwen nooit te kort zijn! De overhemden worden gemaakt van een combinatie tussen Zweeds en Zwitsers katoen, waardoor ze strijkvrij zijn. Daarnaast voldoen de overhemden van Eterna aan zeer strenge eisen die te maken hebben met gezondheid. Hiervoor zijn ze gecertificeerd door Eco-tex. Dit houdt in dat Eterna kan garanderen dat de overhemden niet schadelijk zijn voor de gezondheid van de persoon die het shirt draagt.

Eterna overhemden bij Van Westen

Heb je een overhemd nodig voor bij je kostuum of je casual outfit? Eterna overhemden shop je bij Van Westen. Kom langs in de winkel of maak een afspraak met één van onze personal shoppers.

Ontwerp & realisatie: Nilsson