Circle of Gentlemen

JanJaap van Gent en Michel van Kommer zijn de twee jeugdvrienden die Circle of Gentlemen tot leven hebben geroepen. Het Nederlandse duo begon met fabriceren van overhemden in allerlei verschillende kleuren en maten. Wat Circle of Gentleman onderscheid zijn de drie knoopskragen en het opvallend hoge boord, dit is tevens ook het handelsmerk.

Het duo had de intentie om het dagelijks leven van de hard werkende man een extra boost te geven door hier luxe aan toe te voegen. De herenmode is van hoge kwaliteit en beschikt over moderne pasvormen. De herencollectie gebruikt magnifieke materialen, hierbij kunt u denken aan Egyptisch katoen, merinoswol en kasjmier. De colbertjassen zijn op haar beurt weer gemaakt van luchtige linnen, puur katoen en zuiver wol. De truien worden met name gemaakt van merinoswol en kasjmier.

Tegenwoordig produceert Circle of Gentleman ook overhemden met een één knoopskraag. Maar natuurlijk blijft het handelsmerk nog steeds de drie knopige kraag. Circl of Gentleman heeft de één knoopskraag aan het assortiment toegevoegd omdat zij op deze manier beter op de internationale markt kunnen opereren, bijvoorbeeld in Italië en Engeland. Tegenwoordig heeft het merk ook ervaring op het gebied van het produceren van bedrijfskleding in de hotelwereld en de horecabranche. Circle of Gentleman heeft nu door heel Europa verkooppunten zitten.

Ontwerp & realisatie: Nilsson