Carl Gross

Carl Gross: mannelijk, sympathiek en eerlijk

Carl Gross onderscheidt zich met drie kernwaarden: mannelijk, sympathiek en eerlijk. Op basis van deze kernwaarden worden alle keuzes binnen het bedrijf gemaakt en ook tijdens het ontwerpproces zijn dit de belangrijkste pijlers. Carl Gross ontwikkelt pakken voor elke gelegenheid. Altijd met een klassieke basis, gecombineerd met een moderne twist.

Carl Gross: voor iedere man een look

De collectie van het Duitse modemerk is breed en bevat onder andere colberts, broeken, jassen en kostuums, waarvan uitstekende kwaliteit wordt gegarendeerd. De colberts, broeken en kostuums kun je onderling met elkaar mixen en matchen, zodat je steeds een nieuwe look creërt! Wij adviseren je graag bij het maken van stijlvolle combinaties.

CG: de jongerenlijn van Carl Gross

CG is de jongerenlijn van Carl Gross en bestaat uit een collectie die gebaseerd is op de laatste trends. Zo kun je in deze collectie een lager kruis of een skinny fit verwachten bij de CG-broeken. De T-shirts zijn vaak wat opvallender en de colberts bevatten meer details. Uiteraard blijven het comfort en de kwaliteit wel op het niveau dat je van Carl Gross gewend bent. De stoere CG-collectie kan overigens uitstekend worden gecombineerd met de nette Carl Gross-collectie.

Carl Gross bij Van Westen

Zin in een nieuwe outfit van Carl Gross of CG? Bekijk onze openingstijden en kom langs in de winkel! Interesse in een personal shopper? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten in mannenmode.

Ontwerp & realisatie: Nilsson