Brax

Brax: stijlvolle jeans en pantalons met comfort

Brax staat garant voor stijlvolle jeans en pantalons met comforts. Broeken die lekker zitten en er tegelijkertijd modieus uitzien, dat is waar Brax voor gaat. Zo spelen zij in op de individuele behoeften van de klant. De Brax 'Feel-Good'-lijn bevat broeken van uitstekende kwaliteit met een fijne pasvorm, waardoor je een gevoel van luxe ervaart. De nettere pantalons vind je in de Eurex (by Brax) collectie. Ook de pantalons worden ontworpen voor comfort en een optimalie pasvorm.

Casual naar kantoor met Brax

Brax-broeken zijn ideaal voor Casual Friday. De jeans en pantalons hebben een nette uitstraling, waardoor je ze gemakkelijk combineert met een stijlvol overhemd en een vest. Zo creër je gemakkelijk een Casual Chic look, die ook nog eens lekker zit!

Goed gekleed met Brax

Ga je liever wat netter naar je werk? Met de pantaloncollectie van Brax weet je zeker dat je goed gekleed ben. Draag er een paar klassieke schoenen bij en trek een colbertje aan om jouw nette outfit af te maken. Kies voor een riem in dezelfde kleur en stijl als je schoenen om het plaatje compleet te maken.

Brax bij Van Westen

Zin om de nieuwe collectie van Brax te shoppen? Kom dan langs in onze vernieuwde winkel! Bekijk de openingstijden of maak een afspraak met één van onze personal shoppers.

Ontwerp & realisatie: Nilsson