BOB

BOB: Fun fashion

BOB is een echt fun fashion merk voor de creatieve optimist. Wil jij eens iets anders aan dan de standaard mode en wil je een stempel drukken met jouw outfit? Kies dan echt voor een andere stijl en ga voor de elegante, sporty-chic mode van BOB.

BOB: out-of-the-box mode

Voor de leukste casual mode moet je bij BOB zijn. De kleding is opvallend, gemaakt van prachtige stoffen in onderscheidende designs. Met de items van BOB wordt jouw garderobe opgefrist voor het komende seizoen! Frisse kleuren, moderne pasvormen in een vrolijke en tegelijkertijd stoere stijl, dat vind je in de collectie van BOB.

BOB: handgemaakte details

Een kledingstuk wordt pas echt bijzonder als het met extra aandacht wordt gemaakt. De items van BOB zijn stuk voor stuk afgewerkt met originele borduursels en stiksels. Deze bijzondere details worden met de hand gemaakt en aangebracht op de kleding. Zo is ieder BOB-kledingstuk uniek!

BOB fashion shoppen bij Van Westen

Enthousiast geworden van het merk BOB? Kom snel naar de winkel en ontdek deze vernieuwende collectie met je eigen ogen. Scoor jouw originele outfit van BOB bij Van Westen! Bekijk hier onze openingstijden of maak een afspraak

Ontwerp & realisatie: Nilsson